Your search returned 17 results.

1.
Den bløde kynisme : Og selvbedraget i Tornerose-Danmark / Bertel HaarderPublication: Copenhagen : Gyldendal, 1997Description: 159 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[POL] HAA] (1).

2.
Përlindësi modern : Fletore koniciane / Fotaq Andrea / Faik KonicaPublication: Albania : Zenit Editions, 2016Description: 448 σ. ; 21 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] AND] (1).

3.
Kielen ja ajatusten kliseet : Värien nimitysten käyttö eräissä suomenkielisissä idealistissävyisissä teksteissä = Clichés of language and ideas : the use of colour names in some Finnish idealist texts / Ulla JäppinenPublication: Finland : Åbo Akademis förlag, 1999Description: 279 σ. ; 22 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] JAP] (1).

4.
Shqiptarët : Në vendin e tyre dhe jashtë = Les Albanais dans leur pays et à l'étranger / Mit'Hat Frashëri ; Eugène Pittard ; Ferdi TiranaPublication: Albania : Zenit Editions, 2016Description: 80 σ. ; 17 εκ.Availability: Items available for loan: [[POL] FRA] (1).

5.
E Pafilozofuara / Hysamedin FerajPublication: Albania : Zenit Editions, 2011Description: 170 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] FER] (1).

6.
Ju Flet Konica / Faik Konica ; Fotaq AndreaPublication: Albania : Zenit Editions, 2016Description: 61 σ. ; 17 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] KON] (1).

7.
Shqipëria dhe Shqiptarët : Në Krizën Ballkanike = L'Albania e gli Albanesi nella presente crisi balcanica / Gaetano Petrotta ; Qemal VelijaPublication: Albania : Zenit Editions, 2019Description: 61 σ. ; 17 εκ.Availability: Items available for loan: [[HIS] PET] (1).

8.
Kur jam në Polis / Arjan BardhiPublication: Albania : Botimet ADA, 2017Description: 48 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] BAR] (1).

9.
Kronikë e lodhshme / Aleks JanaqiPublication: Albania : Argeta - LMG, 2022Description: 171 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] JAN] (1).

10.
Unë Abazi nga Golëmi, bëj humor me kripë vëndi / Abaz GoxhajPublication: Albania : Abaz Goxhaj, 2006Description: 171 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] GOX] (1).

11.
Flet i Vdekuri me të Gjallë : Rapsodi Humoristike / Feti BrahimiPublication: Tirana, Albania : Botimet Toena, 2007Description: 144 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] BRA] (1).

12.
Maratona e Mallit / Kleanth K. ÇuçiPublication: Tirana, Albania : Argjiro, 2008Description: 84 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] CUC] (1).

13.
Lulet e verës : Poezi = Flowers of the Summer / Naim FrashëriPublication: Tirana, Albania : VEKTOR Editions , 2015Description: 94 σ. ; 20 εκ. Availability: Items available for loan: [[P] FRA] (1).

14.
Baba Tomori : Vjersha : Poems / Andon Zako ÇajupiPublication: Tirana, Albania : VEKTOR Editions , 2015Description: 110 σ. ; 20 εκ. Availability: Items available for loan: [[P] CAJ] (1).

15.
Revolt Against the Sun : The Selected Poetry of Nazik al-Mala'ikah / Nazik al-Mala'ikah ; Emily DrumstaPublication: London, England : Saqi Books, 2020Description: 198 σ ; 20 εκAvailability: Items available for loan: [[P] ALM] (1).

16.
Despre lume, artă și neamul românesc = About the world, art and the Romanian nation / Ion Luca Caragiale ; Dan C. MihăilescuPublication: Bucharest, Romania : Humanitas, 1994Description: 135 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] CAR] (1).

17.
Schimbarea la față a României = The changing face of Romania / Emil CioranPublication: Bucharest, Romania : Humanitas, 1990Description: 208 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] CIO] (1).

Koha by