Your search returned 6 results.

1.
Itaka e fjalës / Nase JaniPublication: Tiranë : Toena, 2007Description: 567 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] JAN] (1).

2.
Unë Abazi nga Golëmi, bëj humor me kripë vëndi / Abaz GoxhajPublication: Albania : Abaz Goxhaj, 2006Description: 171 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] GOX] (1).

3.
Flet i Vdekuri me të Gjallë : Rapsodi Humoristike / Feti BrahimiPublication: Tirana, Albania : Botimet Toena, 2007Description: 144 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] BRA] (1).

4.
Maratona e Mallit / Kleanth K. ÇuçiPublication: Tirana, Albania : Argjiro, 2008Description: 84 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] CUC] (1).

5.
Je në rrëfimin tim / Agim BashaPublication: Albania : Botimet "SNAJ", 2003Description: 80 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] BAS] (1).

6.
Brenga ime Shqiptare = Ritorno al Paese delle Aquile / Aldo Renato Terrusi ; Elvana ZaimiPublication: Tirana, Albania : Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit (ISKK), 2013Description: 156 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [TER] (1).

Koha by