Your search returned 15 results.

1.
Përlindësi modern : Fletore koniciane / Fotaq Andrea / Faik KonicaPublication: Albania : Zenit Editions, 2016Description: 448 σ. ; 21 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] AND] (1).

2.
Martesa e Lejlës pasuar nga Sotiri dhe Mitka = Le mariage de Leila suivi de Sotiri et Mitka par Jean de Kroia : Romane / Faik Konica ; Fotaq AndreaPublication: Albania : Zenit Editions, 2016Description: 332 σ. ; 21 εκ.Availability: Items available for loan: [KON] (1).

3.
Koha e Lugatit / Nebil Çika (i Riu) Publication: Tirana, Albania : Instituti i Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit, 2014Description: 226 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [CIK] (1).

4.
Shqiptarët : Në vendin e tyre dhe jashtë = Les Albanais dans leur pays et à l'étranger / Mit'Hat Frashëri ; Eugène Pittard ; Ferdi TiranaPublication: Albania : Zenit Editions, 2016Description: 80 σ. ; 17 εκ.Availability: Items available for loan: [[POL] FRA] (1).

5.
Hasan Jeniçeri = Hassan le Janissaire, 1516 : Historia e një shqiptari në vitin 1516 / Leon Kahun ; Fotaq AndreaPublication: Tirana, Albania : Bargjini, 2005Description: 310 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [KAH] (1).

6.
E Pafilozofuara / Hysamedin FerajPublication: Albania : Zenit Editions, 2011Description: 170 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] FER] (1).

7.
Këputja Lulëzon = Το ασημόχορτο ανθίζει / Vasilis GurojanisPublication: Albania : Zenit Editions, 2014Description: 209 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [GUR] (1).

8.
Ju Flet Konica / Faik Konica ; Fotaq AndreaPublication: Albania : Zenit Editions, 2016Description: 61 σ. ; 17 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] KON] (1).

9.
Shqipëria dhe Shqiptarët : Në Krizën Ballkanike = L'Albania e gli Albanesi nella presente crisi balcanica / Gaetano Petrotta ; Qemal VelijaPublication: Albania : Zenit Editions, 2019Description: 61 σ. ; 17 εκ.Availability: Items available for loan: [[HIS] PET] (1).

10.
Ese Mbi Edukimin = Essai sur l'Education par Trhank Spirobeg / Faik Konica ; Fotaq AndreaPublication: Albania : Zenit Editions, 2020Description: 69 σ. ; 17 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] KON] (1).

11.
Kronikë e lodhshme / Aleks JanaqiPublication: Albania : Argeta - LMG, 2022Description: 171 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[E] JAN] (1).

12.
Gjurmë Golëmi / Abaz GoxhajPublication: Albania : Abaz Goxhaj, 2006Description: 532 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[HIS] GOX] (1).

13.
Të dimë për jetën : Histori shkencë mjekësi kulturë kuriozitete : Enciklopedi / Kiço Vasil ShtikaPublication: Albania : Triptik, 2012Description: 358 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[HIS] SHT] (1).

14.
Je në rrëfimin tim / Agim BashaPublication: Albania : Botimet "SNAJ", 2003Description: 80 σ. ; 20 εκ.Availability: Items available for loan: [[P] BAS] (1).

15.
Gjysmëtëhumbur Gjysmëfitimtare... = Half lost Half won / Bektash ZeneliPublication: Tirana, Albania : Fundshtator, 2009Description: 204 σ. ; 19 εκ.Availability: Items available for loan: [[POL] ZEN] (1).

Koha by